advies

Nadat wij een pre-scan- of risk assessment rapportage van een zwemlocatie hebben opgeleverd, kunnen wij uw organisatie voorzien van adviezen om eventuele geconstateerde riscio's beheersbaar te maken. Dit kan zich vertalen in een consulterende rol bij het opstellen van een beleidsnota of een oplossing op basis van 'best practice' voor een specifiek vraagstuk.

Praktische toepassing

Door de jaren heen heeft het NIVZ veel kennis opgedaan bij de uitvoering van pre-scans en risk assessments. Op basis van deze kennis ontwikkelt het NIVZ beleidsadviezen en richtlijnen.